Shopping Cart

close

Ingen varer i kurven.

Return to shop

Shopping Cart

close

Ingen varer i kurven.

Return to shop

iPhone 11 Cover

Et iPhone 11 cover er en smart ide til dig, som har en iPhone 11, og vil beskytte din telefon fra usete situationer. Taber man sin telefon, så kan det i værste fald ødelægge telefonen, men som regelt ender det ud i en ødelagt skærm. Dette er meget irriterende at skulle have at gøre med, og de fleste får glasset skiftet, for meget højere beløber, end hvis bare man købte et cover. Med et cover, så får man for en rigtig god pris, en masse ekstra beskyttelse på sin telefon. iPhone 11 er en god telefon, som har mange forskellige egenskaber. De er tænkt på hvis du finder et cover hos os. Der er ikke noget værre end at miste forskellig funktionalitet, fordi coveret ikke er udskåret rigtigt. Det kan være svært at høre lyden på sin telefon, hvis der ikke er udskåret rigtigt, og det kan næsten være umuligt at skrue op og ned uden at tage coveret af. 

Covers valgt på denne side, er alle i overensstemmelse med de forskellige krav man har til telefoner, og på denne måde kan du være sikker på at få et cover som lever op til dine ønsker. Et cover kan for mange være en redning som beskytter telefonen, så man ikke skal købe en ny skærm, og beskytte de indre dele, så levetiden på telefonen bliver længere. Faktisk er det sådan, at covers i dag bliver lavet af et materiale som er stødabsorberende. Dette betyder selvom et cover er hårdt nok til at tage slaget, så vil vibrationerne stadig gå igennem, og de elektriske komponenter i telefonen tage skadet. Med en stødabsorberende egenskab i et cover, så vil vibrationerne ikke nå telefonen men i stedet absorberes af coveret. Dette giver endnu mere sikkerhed ved at vælge et cover 

Vælg et fedt cover som passer dig

Vi står inde med et stort udvalg af forskellige covers. Har du en af de nyere iPhones, så har vi et stort udvalg til dig. Find en lækker farve, design, og meget andet let ved brug af vores platform. 

Vælg imellem 

  • Standard covers
  • Flip covers
  • Skærmbeskyttelse