Shopping Cart

close

Ingen varer i kurven.

Return to shop

Shopping Cart

close

Ingen varer i kurven.

Return to shop

iPhone 12 Cover

iPhone 12 er den nyeste, og bedste telefon fra Apple. Designet er fuldendt, og telefonen har et lækkert kamera. Alle disse features har sin pris, og derfor er en iPhone 12 ikke billig. Med et iPhone 12 cover så kan man forlænge levetiden på sin mobil, og beskytte den fra et ødelagt kamera, eller en ødelagt skærm med et godt cover. Et iPhone 12 cover koster næsten ingenting i forhold til telefonen. Vi har samlet de bedste covers der fås, som alle overholder forskellige kvalifikationer og kvrav for at kunne beskytte din iPhone. Hos Coverguide, så finder du et rigtig stort udvalg af gode og forskellige covers, så du kan finde den bedste til dig et sted. Der er rigtig mange design mulighder i valget om et iPhone 12 cover, og her finder du det største udvalg af covers.

Vores covers kommer i 2 forskellige typer. For det første, så har vi en masse standard covers. Disse covers er kendetegnet ved at de kun beskytter bagsiden af telefonen. Mange vælger dog stadig et standard cover, fordi det ofte er pænere, da man kan beholde det slanke design på sin iPhone. Med et standard cover så får man en rigtig god beskyttelse på bagsiden, og nogle af disse covers kommer også med et hårdt materiale i kanterne, som betyder at det også beskytter forsiden. Disse kanter fungerer på den måde, at hvis man taber telefonen på forsiden, så går kanterne 1-2 cm ud over siden, og dette fører til at det er kanten der tager størstedelen af slaget, hvis uheldet er ude.

Flip covers, og grunden til at vælge dem

Flip covers giver den bedste beskyttelse, fordi man med et flip covers også kan beskytte forsiden. Et flip cover består nemlig af 2 lag. Et der beskytter forsiden og et andet der beskytter bagsiden. Her får man altså den ultimative beskyttelse til sin telefon, men det er ikke helt uden sine konsekvenser. Et flip cover får nemlig telefonen til at fylde mere, og det mærkes når man går rundt med den i lommen. iPhone 12 er allerede en stor telefon, og derudover så kan det være svært på mange covers at tage billeder med coveret på. Bider du ikke mærke i disse konsekvenser, så får du med et flip cover, den bedste beskyttelse til din telefon.

Vælg et design der passer dig, for alle vores flip covers er valgt til at kunne give en god oplvelse. Der er lavet udgange på alle vore covers til lydoutput, mikrofon input, og skåret plads til volume knapperne, så du ikke mister noget funktionalitet på din telefon, hvis du vælger at beskytte din telefon med et af vores cover. Alle vores cover du ser på siden er nøje udvalgt, og kvalitetessikret. Vores partnernetværk er valgt ud fra en kvalitetesprocedure, så vi kan sikre alle der handler på vores side en god oplevelse.

Andre fordele ved at vælge et cover

Med et cover får man også mulighed for at gøre sin telefon unik. Står man i en situation hvor flere har den samme telefon, så er det hurtigt muligt at finder ejermanden, hvis de bærer covers, frem for hvis ikke de gjorde. 

iPhone er en dyr telefon. med et cover så får du en god pris på en forsikring for din telefon. Det vil sige at du betaler meget lidt ekstra for at kunne beskytte din telefon, og tilføje en ny dimension til din stil.